DERMALOGICA | SOUND SLEEP COCOON

Sound Sleep Cocoon fra Dermalogica har jeg hørt så mange gode ting om – derfor var det super fedt selv at kunne få mulighed for at teste den og se hvad “the fuss was about”.

Det er en fugtgivende natcreme der tilfører fugt og booster hudens naturlige glød i løbet af natten. Og så skulle den sikre en god og dybere nattesøvn ved hjælp af indkapslet lavendelolie. Indhold fra persisk silketræ reducerer træthedstegn som slap hud, rynker samt tab af elasticitet i huden.

Min oplevelse af cremen er at den er fugtgivende for huden, men duften af lavendel er for meget for mig. Jeg kan ikke helt med den duft. Jeg har hellere ikke kunne mærke forandringer i min søvn, men jeg har også en rigtig god periode i forvejen. Det er lidt “ærgerligt” hvis man kan sige sådan om god søvn. Jeg havde en periode sidste år hvor jeg aldrig kunne sove. Der havde det måske været mere ideelt for mig at teste den.

Cremen kommer i en bøtte hvor man drejer på låget til den siger klik, og så pumper man. Dog kan der godt sætte sig luft fast i processen hvilket kræver at man lige giver den nogen ekstra pump.

Der er 50 ml creme og den koster 580,50 kroner lige her hos billigvoks.dk. Det er en god creme, men den er alt for dyr af en creme til næsten 600 kroner til at dens egenskaber ikke rigtigt “lever op til” noget hos mig udover at være fugtgivende.

Men jeg har prøvet få andre ting fra Dermalogica som har gjort stor glæde hos mig. Og jeg er bestemt nysgerrig overfor flere produkter i deres sortiment 🙂 Kender I Sound Sleep Cocoon? *(Cremen er modtaget til test. Jeg har ingen økonomisk interesse i mit indlæg)