GOODIEBOX | KEEP IT FRESH 2019

Som et lille lys i mørket skruer GOODIEBOX op for glød i denne måneds box. Temaet er nemlig Keep it Fresh og indeholder produkter til at live den vintertrætte og grå hud op. Der er forkælelse i både flydende, fast og skummende form. Lad os kigge nærmere på indholdet 😍

RODIAL Vit C Brigthening Mask
Ansigtsmaske der hjælper på glød og udstråling, udjævner farveforskelle og giver en mere ensartet hudtone. Den giver virkelig grå og vintertræt hud glød og fornyet energi.

IVY AÎA Cleansing Mousse with Vitamin B3
Mærket her forhandles i Normal til enormt budgetvenlige priser. Rensemoussen her indeholder niacinamide der hjælper mod rødme og virker anti-inflammatorisk. Vitamin B3 forbedrer hudens elasticitet.

GOODIEBOX Beauty Blender
En smart lille svamp som man har set før. De er geniale til at blende cremede, flydende produkter godt ind i huden. Jeg bruger altid pensler/børster til min makeup, men at blende efter med sådan en svamp her er guld værd.

YOUTH LAB CC Complete Cream SPF 30
CC cream er en naturlig og lettere form for foundation som giver et mere dæmpet resultat. Denne skulle være en one-colour-fits-all farve. Men den er alt for mørk til mig, og så sætter den sig i de tørre plamager jeg har på mine kinder. Slet ikke et produkt for mig. Til dem der kan bruge den skulle den give fugt, glød. ensartet hudtone og så har den solfaktor 30 i sig.

LARITZY COSMETICS Dew Pot
En cremet sag der både kan bruges som highlighter, øjenskygge eller evt til at spice en læbestift op. Jeg er vild med farven og den naturlige glød den giver. Men jeg synes bare der har været så mange af disse creme pots i goodiebox efterhånden.

Hvis I ellers søger gode råd til at få glød til huden, fulgte der faktisk en opskrift med i GOODIEBOX beskrivelsen på en ansigtsmaske.

Det skal man bruge:

1/2 banan 🍌
1 spiseskefuld honning 🍯
1 spiseskefuld friskpresset appelsinjuice 🍊

Fremgangsmåde:

Mos bananen i en skål, tilsæt honning, appelsinjuice og mix det sammen. Påfør blandingen på afrenset hud og lad det virke i 15 minutter. Skyl af med lunkent vand og fortsæt din normale hudplejerutine. Der skulle gerne være nok i denne opskrift til at man kan være to om en omgang selvforkælelse 💕

Alt i alt er jeg ganske tilfreds med indholdet i denne måneds box. Der var gamle kendinger og nye bekendtskaber. Det er lige præcis det der er det fede ved at modtage Goodiebox. Hvad synes I om denne måneds indhold? Har I fundet en favorit og kender I til nogle af mærkerne/produkterne i forvejen? (*Boksen er modtaget i gave. Jeg har ingen økonomisk interesse i mine indlæg) ☺️