SKINCODE | 40% RABATKODE

Over den seneste tid har jeg spottet det schweiziske hudplejemærke Skincode en del på instagram. Jeg har set en masse skriv om diverse af deres produkter og efterfølgende selv tjekket deres hjemmeside ud og læst mig klogere på produkterne og selve mærket.

Det blev grundlagt i 1998 af et schweizisk team med stor ekspertise indenfor hudpleje – som i samarbejde med dermatologer og ingredienseksperter fik stablet to hudplejeserier på benene. Skincode Essentials serien er til at tilfredstille enhver huds behov og er beregnet til selv den mest følsomme hud. Der er både rens, fugt samt produkter specifikt til hudproblemer som acne, ujævn hudtone, mm. Serien indeholder en medicinsk ingrediens CM-Glucan der stammer fra gær og som er grundigt studeret for at være god til healing af sår, inflammation – og med evne for at stimulere reparation af huden samt genoprette skader i huden. Serien er fri for parfume, parabener og farvestoffer.

Skincode Exclusive serien retter fokus på en avanceret løsning indenfor anti-aging. Her indeholder alle produkterne – og hold nu fast, for nu slynges der avanceret og fine ord over disken – Active Cellular Regenereringskompleks som går ind og giver synlig reduktion af fine linjer, forbedret elasticitet, glød, fugt, forbedring af hudens fasthed samt stimulering af processen for hudcellefornyelse. Ja, man lærer noget nyt hver dag 🙂

Øverst oppe har jeg samlet lidt af de produkter jeg drømmer om. For Skincode fejrer nemlig fødselsdag, og det gør de altså med et brag. De tilbyder nemlig 40% rabat på alle produkter.

Jeg elsker at prøve rensegel fra forskellige mærker, så den er selvfølgelig på ønskelisten her. Så er der de seje blå kapsler som indeholder godt med hyaluronsyre. Ansigtscreme der giver et ordentligt vitaminboost til huden da den indeholder blå korn der er indkapslet med A og E-vitamin og som forbedrer fugtbalancen. Deres blå gelmaske er en fugtgivende maske som ikke skal fjernes og som fortsætter med at give fugt til hudens dybe lag over en 24-timers lang periode. Øjenpleje produktet køler huden og mindsker hævelser, samt indhold af antioxidanter, koffein og ACR opfrisker og hydrerer huden under øjnene. Sidst har jeg deres læbebalm på listen, da jeg altid er nysgerrig på at finde nye fugtgivende produkter til at pleje mine læber.

Fødselsdagen kører fra d. 28/2-19 til og med 3/3-19 og med rabatkoden BDAY40 får man altså 40% på hele webshoppen. De har fri fragt ved køb over 399 kroner og ellers koster fragten 30 kroner. Kender I Skincode? Kan I anbefale nogle specifikke produkter fra deres shop?